Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
29-06-2022 | 16:53 | 082. Ongeval met beknelling, Kanaaldijk Noord, Someren Afdrukken E-mail

In de avondspits werd de brandweer van Asten, samen met de First Responders van Someren, gealarmeerd voor een ongeval op de Kanaaldijk Noord - N266, ter hoogte van hmp. 79,6. Ter plaatse was een ongeval gebeurd met drie voertuigen. Bij de aanrijding zijn drie personen gewond geraakt. Eén van deze personen zat bekneld in zijn voertuig. 

Ter plaatse bleek een kop-staart aanrijding te zijn gebeurd waarbij de voorste auto op de andere rijstrook terecht was gekomen. Een auto moest remmen voor een korte file. Een tweede auto heeft dit te laat gezien en is vervolgens daar achterop gereden. De voorste auto is op de strook voor tegemoet komend verkeer terecht gekomen. Daar is vervolgens een tegemoet komende bestelbus tegenaan gereden. Hierbij is de bestuurder van het voertuig wat op de verkeerde rijbaan terecht was gekomen bekneld geraakt. 

De brandweer heeft, samen met de ambulance, het slachtoffer bevrijd door het dak van het voertuig af te knippen. Ook de arts van de traumaheli heeft nog assistentie verleend. Het slachtoffer is vervolgens onder begeleiding van een politiemotor naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De andere twee slachtoffers zijn door de ambulance behandeld en naar een ander ziekenhuis gebracht. 

Voertuigen: 1041 - 1071 - 4281 - OVD
Prio: 1
Oorzaak: achterop file gereden

 
adultporn