Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
09-01-2022 | 08:29 | 002. Nacontrole brand kas, Weivelden Afdrukken E-mail

De TS mocht op zondagochtend uitrukken richting de Weivelden. Daar was in de nacht brand geweest in een kas. De eigenaar had graag de brandweer ter plaatse om te controleren of de brand uit was. Ter plaatse bleek in een grote kas inderdaad brand te hebben gewoed. Alles in de kas was voorzien van een dikke laag roet. In de kas stonden rijen van circa 2 meter breed en 25 meter lang met kleine plantjes. Deze stonden in bakken op hoogte. Twee van deze rijen zijn er nagenoeg compleet tussenuit gebrand. De brandweer heeft gecontroleerd maar kon gelukkig geen brand of hete delen meer vinden. De controle wordt uitgevoerd met een warmtebeeldcamera. Ook is er gemeten of er nog CO (koolmonoxide) in de kas zou hangen. Dit was niet het geval.

Omdat de schade behoorlijk was heeft de brandweer Salvage laten komen. Dit is een stichting welke werkt namens alle verzekeraars. Zij komen bekijken of ze directe gevolgschade kunnen beperken.

Aan het einde van de uitruk werd de TS opgeroepen of deze daar kon vertrekken voor een volgende melding (zie uitruk 003).

Voertuigen: 1041
Prio: 2
Oorzaak: onbekend

 
adultporn