Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
14-06-2021 | 03:09 | 039. Middelbrand vrachtwagen, A67 L.45,2 Afdrukken E-mail

Midden in de nacht mocht de TS van Asten uitrukken naar de A67, rijbaan Venlo-Eindhoven, ter hoogte van hmp. 45,2 voor een vrachtwagen in brand. Bij uitruk bleek het te gaan om een oplegger welke vermoedelijk gevuld was met hout. Onderweg was al van in de verte duidelijk dat het om een uitslaande brand ging. Na het passeren van de brand bleek de trekker al losgekoppeld te zijn van de oplegger en dat het om een bakwagen ging. Hierop is de code 'middelbrand' afgegeven.

Ter plaatse bleek de lading niet hout te zijn maar schroot (ijzer) met hier en daar wat stukjes hout er tussen. De brandweer heeft vervolgens de brand met vier stralen DLS en later met twee stralen lage druk afgeblust. Toen de vlammen eraf waren en de temperatuur een heel eind was gedaald werd besloten om de oplegger van de snelweg te rijden, daar te legen en verder af te  blussen.

Op de bluslocatie nabij de snelweg werd heroverwogen en besloten de lading niet te lossen. De temperatuur was dermate laag en er was geen rookontwikkeling meer zodat de oplegger naar het terrein van de berger gebracht kon worden. Hier zal de aanhanger nog twee dagen in de gaten gehouden worden.

Voertuigen: 1041 - 2041 - OVD - 5282+5163
Prio: 1
Oorzaak: onbekend

 
adultporn