Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
25-03-2021 | 08:23 | 019. Ree in de problemen, Kanaaldijk Noord, Someren

De TS van Asten rukte vanochtend uit voor een ree in de problemen nabij het kanaal aan de Kanaaldijk Noord onder gemeente Someren. Ter plaatse zou een ree vast zitten in een wildtrap aan het kanaal. Dit is een stukje wand van het kanaal waar wild welk in het kanaal terecht is gekomen eruit kan lopen. 

Omdat deze wildtrappen ook aan de zijde zitten van de drukke N266 zitten daar hekken omheen. In een dergelijk vak zat deze ree vast. Toen de brandweer ter plaatse kwam schrok het dier dermate dat deze zich los rukte en pardoes het water in dook. Gelukkig kon het dier aan de andere zijde een andere wildtrap bereiken en was het dier weer vrij.

Echter: toen de brandweer onderweg terug was werd deze opnieuw opgeroepen voor hetzelfde dier. Deze had zich door een hekwerk willen wurmen maar dit was maar half gelukt. Het dier zat nu vast in het hek. De brandweer heeft hierop het dier uit het hek bevrijd en weer los gelaten. Hierna hebben we het niet meer terug gezien...

Voertuigen: 1041
Prio: 2
Oorzaak: onbekend

 
adultporn