07-11-2015 | 25-jarig jubileum Willemjan van Golstein Brouwers | Afdrukken |

Op 1 december 2015 zal Willemjan van Golstein Brouwers 25 jaar in dienst zijn bij Brandweer Asten. Om dit te kunnen vieren hebben we als korps hierbij stil gestaan tijdens een receptie en het aansluitende jaarfeest.


Omstreeks 14.00 uur is Willemjan met zijn gezin opgehaald met het 'oude Fordje'. Hiermee is hij naar de hal van het gemeentehuis vervoerd waar hij werd ontvangen in een erehaag. In het gemeentehuis is het officiële gedeelte gevierd met een gedeelte voor genodigden gevolgd door een receptie.

Na de receptie was het tijd voor ons jaarfeest. Het feest werd georganiseerd in 'In De Gloria', een voormalig kerkje in Asten. Erg toepasselijk, omdat Willemjan lange tijd veel voor de Astense kerk betekend heeft. Hier werden we ontvangen door vier monniken, de organisatie.

Nadat we getrakteerd waren op een heerlijk buffet is het feest losgebarsten. Tijdens dit feest hebben we nog kunnen genieten van een heuse 'mis', wederom georganiseerd door de vier 'monniken'. Deze mis werd opgeluisterd door enkele liederen welke uiteraard betrekking hadden op de jubilaris.

Omstreeks half twee in de nacht was het feest afgelopen en is iedereen naar huis gegaan, of naar de after party bij één van onze korpsleden thuis.