Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                     Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
26-03-2022 | 112-wedstrijd ABWC aanstaande! - UPDATE!!!

Op zaterdag 26 maart zal er in Asten een wedstrijd georganiseerd worden voor de brandweer. Op die dag zullen bij een nader te bepalen object in Asten in totaal 10 ploegen strijden op een scenario. De klasse die in Asten gehouden wordt is de 112-klasse. Dat betekent dat de ploegen een willekeurig incident kunnen krijgen wat ze moeten bestrijden. Denk aan een brand, een ongeval, iets met gevaarlijke stoffen, een tilassistentie of wat dan ook.

De bovenste drie ploegen van deze dag zullen doorgaan naar de volgende ronde om zo te gaan proberen om na enkele ronden Nederlands kampioen te worden. De locatie blijft natuurlijk geheim voor de ploegen tot het moment dat ze gaan spelen. 

UPDATE 20-2-22:
We mogen weer publiek ontvangen bij de wedstrijden. Mensen die willen komen kijken mogen zich melden bij de brandweerkazerne, Floralaan 20 in Asten. Van daaruit zullen zij begeleid worden richting de wedstrijdlocatie. De eerste ploeg zal gaan spelen om 8:00 uur, de laatste ploeg ongeveer om 16:15 uur. Per ploeg zal ongeveer 45 minuten gespeeld worden.

 
adultporn