Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                     Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
17-12-2020 | 16:39 | 148. Middelbrand stal, Weivelden Afdrukken E-mail

Vanmiddag mocht de TS van Asten samen met die van Someren uitrukken voor een melding van een brand in een stal op de T-splitsing Weivelden-Ostaderstraat-Keizersdijk. Er zou in een stal met kalveren een pak stro in brand staan. Hier zou veel rook bij vrijkomen. 

Ter plaatse bleek er inderdaad veel rook uit de stal te komen. De eigenaar was met andere mensen al bezig om kalveren naar buiten te halen. Echter door de rook was het niet meer veilig om dit te doen. De brandweer heeft met een straal DLS het brandende stro geblust. Tegelijkertijd zijn er een veertigtal kalveren gered. Hierna is de stal geventileerd en is het stro verder afgeblust.

De eigenaar en de familie was dusdanig ontdaan door de situatie dat de politie hier tegen op moest treden. De watertank van Deurne heeft ook assistentie verleend bij deze brand. Uiteindelijk hebben alle kalveren de brand overleefd en was de schade te overzien.

Voertuigen: 1041 - 4241 - 5282+5163 + OVD
Prio: 1
Oorzaak: onbekend

 
adultporn