Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
28-10-2020 | 02:46 | 132. Twee woningen in brand, Biesdeel, Vlierden

Midden in de nacht werd de TS van Asten samen met die van Helmond gealarmeerd voor een woningbrand op Bospark De Bikkels in Vlierden. Omdat het een vakantiepark betreft heeft de meldkamer ook een waterbak gealarmeerd. Ter plaatse bleek het te gaan om een uitslaande brand in een 2 onder 1 kap woning op het park. De brand had zich inmiddels al uitgebreid naar de aangrenzende woning. Ook die brand was uitslaand. 

De bewoner was wakker geworden van geknetter en glasgerinkel. Hierop heeft hij zijn woning op tijd kunnen verlaten en heeft hij zijn buren gewekt. Hierdoor zijn er gelukkig geen gewonden gevallen. 

De brandweer heeft niet kunnen voorkomen dat de twee woning verloren zijn gegaan. Wel is voorkomen dat de brand oversloeg naar nabijgelegen woningen. 

Om de waterwinning compleet te krijgen is vanuit Deurne ook het WTS400 uitegerukt en ingezet. Om de brand goed te kunnen bereiken en te blussen zijn de twee woningen direct door een sorteergrijper gesloopt. Vervolgens is het puin afgeblust. De brandweer van Asten heeft hierbij 4 stralen lage druk ingezet.

Voertuigen: 1041 - 3231 - OVD - 5282+5163 - 5084+5164 - WTS400
Prio: 1
Oorzaak: onbekend

 
adultporn