Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
26-06-2020 | 02:20 | 089. Middelbrand/ongeval, A67 L.46,0

Midden in de nacht van donderdag op vrijdag mocht in eerste instantie de TS van Asten uitrukken voor een vrachtwagen in brand langs de A67, rijbaan Venlo-Eindhoven, ter hoogte van hmp. 46,0. Toen de TS wilde uitrukken bleek er sprake te zijn van een ongeval waarbij brand was ontstaan. Hierop is ook de HV erbij gealarmeerd. 

Ter plaatse was een personenauto achter tegen een stilstaande vrachtwagen gereden. De vrachtwagen stond geparkeerd op de vluchtstrook, op de afrit bij parkeerplaats De Leijsing. Het ongeval is dermate hard gegaan, dat de personenauto nagenoeg geheel onder de vrachtwagen terecht was gekomen. Hierbij is de auto ook in brand gevlogen. Door de klap was de hele bovenkant van de auto afgescheurd. 

De bestuurder van de personenauto heeft het ongeval niet overleefd. De brandweer is nog uren bezig geweest met het blussen van de brand in de vrachtwagen en met het bevrijden van het slachtoffer. Om de brand te kunnen blussen heeft de waterbak van Deurne assistentie verleend. Ook de traumaheli is nog opgeroepen geweest. Deze is echter niet doorgekomen. 

Vanwege het ongeval is de snelweg meerdere uren afgesloten geweest. 

Voertuigen: 1041 - 1071 - 2041 - OVD - 5282+5163
Prio: 1
Oorzaak: onbekend

 
adultporn