Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
01-06-2020 | 00:57 | 072. Ongeval met beknelling, A67 R.39,7

Melding voor de HV van Asten van een ongeval met beknelling op de A67. De eerste melding zou zijn bij afrit Liessel (nabij hmp. 48) op rijbaan Venlo-Eindhoven. Bij uitrukken bleek dat de locatie van het ongeval helemaal ergens anders was. Het ongeval was gebeurd op rijbaan Eindhoven-Venlo, ter hoogte van hmp. 39,7. 

Ter plaatse was een frontale aanrijding gebeurd tussen een Duitse en een Engelse auto. De Duitse auto was een spookrijder welke het ongeval had veroorzaakt. De spookrijder is hierbij ernstig gewond geraakt en naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Ook de bestuurder van de Engelse auto is naar Nijmegen vervoerd maar bleek later niet zwaar gewond te zijn geraakt. Ook de traumaheli heeft assistentie verleend bij het ongeval.

Beide voertuigen zijn volledig verwoest bij het ongeval. Bijzonder detail is dat het ongeval door één van de twee voertuigen zelf gemeld is. In de auto zat een SOS systeem wat zelf belt op het moment dat deze een (ernstige) aanrijding maakt.

Voertuigen: 1071 - 2041 - OVD
Prio: 1
Oorzaak: spookrijder