Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
10-12-2019 | 17:08 | 117. Vrachtwagen in brand, A67 R.56,7

Even na vijven in de middag mocht de TS 1041 uitrukken naar de A67, rijbaan Eindhoven-Venlo, ter hoogte van hmp. 56,7 voor een vrachtwagen in brand. Onderweg werd doorgegeven dat de oplegger van de vrachtwagen volledig in brand zou staan.

Omdat Neerkant onderbezet was is post Asten erbij gealarmeerd. Onderweg bleek er een grote file achter de brand te staan. Hierdoor was het voor de brandweer van Asten een lastige klus om ter plaatse te komen. Eenmaal ter plaatse bleek inderdaad een oplegger geladen met bigbags met ijzererts in brand te staan door een heet gelopen wiel en vervolgens een klapband. De al aanwezige TS-en van Neerkant en Helden konden de klus alleen aan, in samenwerking met de watertank van Limburg Noord en die van Deurne. 

Onderweg terug kreeg de TS van Asten echter het verzoek om terug te keren naar het incident om de brand alsnog af te komen blussen. Hierop heeft de brandweer van Asten voor een tweede maal de file doorgeworsteld richting de brand. Ter plaatse heeft de brandweer de brand met een straal water verder afgeblust.

Voertuigen: 1041 - 2041 - 5281+5261 - 5282+5163 - Waterbak LN, TS LN, OVD
Prio: 1
Oorzaak: heet gelopen wiel

 
adultporn