Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
28-11-2019 | 21:05 | 115. Auto te water, Broekstraat, Someren

De brandweer van Asten werd even na negen uur in de avond gealarmeerd om te assisteren bij een voertuig te water aan de Broekstraat in Someren. Ter plaatse was op een zandweg, welke door regen erg modderig en glad was geworden, een auto op de kop in het water van een grote vijver terecht gekomen. 

Doordat de weg erg slecht begaanbaar was, werd de brandweer van Asten erbij geroepen om ambulances te begeleiden naar het incident en daarna weer naar de begaanbare weg.

In het voertuig waren nog twee slachtoffers aanwezig. Deze zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald. Beide slachtoffers zijn hierna gereanimeerd en met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de traumaheli heeft assistentie verleend, evenals het duikteam van Weert.

De duikers hebben na het redden van de twee slachtoffers het water rondom de auto afgezocht maar geen verdere slachtoffers meer aangetroffen. Het incident is opgeschaald naar een GRIP 1 situatie.

Voertuigen: 1041 - 4241 - 3041 - 3271 - 3251 - 3211 - OVD - HOVD - duikteam Weert
Prio: 1
Oorzaak: onbekend

 
adultporn