Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                     Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

21-06-2019 | Brandweer Asten zoekt vrijwilligers

Brandweer Asten is op zoek naar versterking van het team.

Het repressieve werk van de brandweer wordt voor het grootste deel gedaan door vrijwilligers, naast hun dagelijkse baan. Een parttime-job in feite, waar het naast paraatheid en hulpvaardigheid aankomt op groepsbinding en teamspirit. De intensieve samenwerking met brandweercollega's levert een grote groep vrienden op, die voor je door het vuur willen gaan. En het geeft voldoening dat je met je optreden menselijk leed kan helpen beperken en soms letterlijk een leven kan redden. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en draagt bij aan een veiligere samenleving.

Om brandweervrijwilliger te worden moet je wel aan een aantal eisen voldoen:

- Minimaal 18 jaar (man of vrouw)
- Je woont en/of werkt in Asten en kunt snel op de kazerne zijn. Snelheid is immers de kracht van de brandweer. Iedere seconde telt, op ieder moment van de dag.
- Je bent flexibel; Je bent dan ook bereid om op onverwachte momenten, als de pieper gaat, direct je werk of andere bezigheden te laten voor wat ze zijn en naar de post te gaan.


Spreekt dit je aan? Neem dan contact op voor meer informatie met Eric Kuijten, tel. 06-53949480 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Naar aanleiding van een oefening bij Slaats Dierenvoerders is hierover ook een artikel geplaatst op siris.nl:
http://siris.nl/artikel/146057474/brandweer-asten-zoekt-vrijwilligers

 

 
adultporn