Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
09-05-2019 | 09:19 | 035. Ongeval met beknelling, A67 L.37,8 Afdrukken E-mail

De TS en HV van Asten mochten uitrukken voor een ongeval met beknelling op de A67, rijbaan Venlo-Eindhoven, ter hoogte van hmp. 37,8. Bij uitruk zou het gaan om een aanrijding tussen twee vrachtwagens waarbij de cabine van de achterste vrachtwagen geheel plat zou zijn en de voorste vrachtwagen geladen zou zijn met gevaarlijke stoffen. 

Ter plaatse bleek een vrachtwagen, geladen met vrachtwagens, achterop een tankwagen te zijn gereden. De tankwagen was geladen met zuivel en niet met gevaarlijke stoffen. De cabine van de achterste vragen was inderdaad geheel vernield. Wonderbaarlijk genoeg stond de chauffeur naast zijn vrachtwagen en had hij slechts lichte verwondingen. 

De tankwagen was door het ongeval niet lek geraakt. De varkens zijn later overgeladen in een andere vrachtwagen. De chauffeur is ter plaatse in de ambulance behandeld aan een aantal snij- en schaafwonden.

Voertuigen: 1041 - 1071 - OVD
Prio: 1
Oorzaak: achterop file gereden