Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
21-10-2018 | Nightbike door kazerne Asten

Asten, zaterdag 27 oktober. Vandaag heeft wielerclub TWC de jaarlijkse Nightbike georganiseerd. Hierbij rijden zo'n 400 mountainbikers een route in het donker. Een gedeelte van de route gaat door de bossen en een gedeelte door een ludiek parcours. Hierbij moet je denken aan fietsen door stallen, bedrijven en dergelijke.

Ook dit jaar kwam de tocht weer door de kazerne van Brandweer Asten. De collega's hadden daar voor de fietsers een mooi parcours uitgezet. Voordat ze de remise in kwamen rijden kwamen ze langs een ongeval waarbij schaar en spreider in een auto waren gezet. Vervolgens ging de route langs ons oude Fordje. Hierop zat de DJ, die luisterde het geheel op met muziek.

Vervolgens werd er door de voertuigen heen geslingerd om via de achterdeur de kazerne weer te verlaten. In de kazerne was uiteraard alles mooi uitgelicht met ensceneringsmaterialen en zaklampen.

 
adultporn