Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
21-03-2018 | Voorlichting na brand

Op woensdag 21 maart werd in Asten voor het eerst een voorlichting na brand gehouden. Het initiatief van de Veiligheidsregio houdt in dat na een woningbrand met impact de buurt wordt uitgenodigd voor een voorlichting. Tijdens deze voorlichting wordt uiteraard ingegaan op het incident zelf (het verloop van de brand, de inzet van de brandweer, de mogelijke oorzaak, het vervolg) maar ook op mogelijke oorzaken van branden in woningen, het voorkomen van brand en wat je moet doen als er brand is.

De avond, welke werd gehouden in de brandweerkazerne, werd erg goed bezocht. Er waren zo'n vijftig gasten aanwezig om te luisteren en kijken naar de brandweer. Er werden diverse vragen gesteld en aan het einde kon men folders mee naar huis nemen om een en ander nog eens goed na te lezen.

Al met al was het een zeer geslaagde avond die, indien er zich een woningbrand voordoet in ons dorp, zeker voor herhaling vatbaar is.

 
adultporn