Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...
09-01-2016 | Nieuwjaarsbijeenkomst Brandweer Asten

Op zaterdag 9 januari heeft Brandweer Asten de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Hiervoor werd de kleine remise, de aanbouw, omgetoverd tot een prachtige feestlocatie. Deze nieuwjaarsbijeenkomst stond in het teken van het in het zonnetje zetten van een aantal jubilarissen. Zij ontvingen hiervoor allemaal de vrijwilligersmedaille, uit naam van de koning. Deze werden uitgereikt door onze burgemeester, dhr. Vos. Naast deze medailles werd aan Jan Meulendijks nog twee onderscheidingen uitgereikt: die voor 30 jaar vrijwilliger bij Brandweer Asten en de herinneringsmedaille van de jeugdbrandweer voor zijn leiderschap aldaar.

De jubilarissen waren:
- Carla van Meijl: 10 jaar
- Rens Fritsen: 10 jaar
- Noud Sanders: 10 jaar
- Willem-Jan van Golstein Brouwers: 25 jaar
- Jan Meulendijks: 30 jaar

Voor de kinderen was er ook vermaak: er stond een groot springkussen in de vorm van een vrachtwagen en er waren kleurplaten en films. Daarnaast had de organisatie een tafelgoochelaar ingehuurd, welke alle gasten heeft vermaakt met allerlei goocheltrucs en illusies.