Contact

Brandweerkazerne Asten:              Correspondentieadres:

Floralaan 20,                                Postbus 242, AE Eindhoven
5721 CV Asten                              040-2203270
Contactformulier

 

Zoeken

Kazerne in beeld

Via deze pagina willen wij u een beeld geven hoe onze kazerne eruit ziet. Van de kantine tot de remise, u ziet het allemaal.

Lees meer...

Natuurbrandgevaar

Op dit moment is het niet erg droog in de natuur. Er is geen grote kans op een, snel uitbreidende, natuurbrand, maar t�ch kan het gebeuren! Helpt u mee om het te voorkomen.

Lees meer over code groen

24-10-2015 | 20:00 | Mountainbike tocht door de kazerne

Op zaterdagavond 24 oktober werd er door de plaatselijke fietsclub een avond mountainbike tocht gehouden. Deze tocht, die circa 35 kilometer lang was, liep voor een groot gedeelte door de bossen rondom Asten. Ook werden enkele ludieke locaties aangedaan waar men doorheen kon fietsen. Zo mocht er door een paprika kwekerij worden gefietst, een biljart winkel, een metaalfabriek en ook de brandweerkazerne.

De fietsers kwamen achter door de poort het terrein op. Hier fietsten ze tussen brandweerauto's met zwaailichten. Vervolgens kwamen ze langs een kapot geknipt autowrak en een brand. Hierna fietsen ze langs de jeugdbrandweer kar naar binnen. In de kazerne fietste men door de rook en slingerden ze tussen de voertuigen aan de voorzijde weer naar buiten.